Vilafranca decreta tres dies de dol després de confirmar-se que Pau Pérez és la quinzena víctima dels atemptats

L'ajuntament de Vilafranca del Penedès obrirà un llibre de condolences des de dimarts i fins dijous

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès ha decretat tres dies de dol i ha suspès tots els actes amb presència institucional després que s’hagi confirmat que el vilafranquí Pau Pérez, trobat mort dijous a l’interior del seu vehicle a Sant Just Desvern, és la quinzena víctima dels atemptats terroristes a Barcelona i Cambrils. De fet, aquest dilluns s’ha confirmat que va ser precisament el conductor de la furgoneta de les Rambles, Younes Abouyaaqoub, qui va apunyalar Pérez a la Zona Universitària de Barcelona –després d’aconseguir fugir de les Rambles– per robar-li el cotxe i continuar el seu pla de fuga.
L’Ajuntament de Vilafranca ha qualificat l’atemptat de “tràgic i injustificable” i ha traslladat el seu condol a familiars i amics. A partir de dimarts, i fins dijous, s’habilitarà un llibre de condolences al saló de plens de l’Ajuntament. Pérez era un jove de Vilafranca del Penedès i treballa en una important empresa del sector vitivinícola. A més, era cooperant d’una ONG i estava vinculat al món casteller.

Per la seva banda, els Mossos demanen ara la col·laboració ciutadana per localitzar el terrorista fugitiu, que consideren que és “perillós” i que “podria anar armat”, i han difós la seva imatge.