S’ha instal•lat 12 fanals solars a la Masieta i Santa Cristina gràcies als Pressupostos Participatius

S’han ubicat a les illes de contenidors i les cruïlles més transitades d’aquestes urbanitzacions

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha finalitzat la instal·lació dels fanals solars que van demanar els veïns de la Masieta i la Pineda de Santa Cristina durant la passada edició del Pressupost Participatiu. En total s’han instal·lat dotze fanals, set a la Pineda de Santa Cristina i cinc a la Masieta.

Es dóna el cas que, amb l’import del Pressupost Participatiu que corresponia a cada barri, només es podia pagar un fanal per a cadascuna de les urbanitzacions però, com que l’equip de govern ja havia projectat aquesta millora amb la finalitat de millorar la visibilitat nocturna a les illes de contenidors i a les cruïlles més transitades, ’ha instal·lat una dotzena de llums.

A més d’aquestes actuacions, l’Ajuntament ha instal·lat un cartell informatiu a la Pineda de Santa Cristina (per informar de la prohibició de construir a la urbanització i de la prohibició d’orinar a l’entrada de la urbanització, al davant del restaurant) i properament col·locarà un mirall per millorar la seguretat en el trànsit rodat a la Masieta.