Set furgons de la Guàrdia Civil aixequen expectació entre els baixpenedesencs

Aquesta tarda se'ls ha vist a la carretera TP2124 al municipi de l'Arboç

Aquesta tarda al voltant de tres quarts de set, set furgons de la Guàrdia Civil han estat vistos a la TP2124 al municipi de l’Arboç. A només 6 dies del referèndum de l’1-O, cada vegada són més els guàrdies civils que es van veient per tot Catalunya, i avui ha tocat a la comarca del Baix Penedès. L’expectació que generen és tant que molts conductors s’han aturat per tal de fer fotografies.

Encara que se’ls ha vist a les proximitats de l’Arboç, on més estona han estat ha sigut a la benzinera CEPSA de la N340 direcció Barcelona (Parc del Foix) on s’han aturat per tal de posar benzina. Segons ha pogut comprovar aquest mitjà, havien més de 25 guàrdies civils que anaven en 5 patrols, 2 furgons blindats i una furgoneta blanca. Durant tota l’estona que han estat allà, encara que se’ls veia còmodes sí que és cert que entre ells es protegien i alguns estaven situats de forma estratègica.

La Ciutat del Baix Penedès ha estat parlant amb el responsable de la benzinera, el qual ha explicat que han trigat més del compte, ja que no passaven algunes de les targetes de crèdit i que han aprofitat l’espera per tal de menjar alguna cosa i fer algun café.

A les 19.30 hores han marxat per la N340 direcció Barcelona.