Sant Jaume dels Domenys celebra les segones jornades d’entitats

El passat cap de setmana es van celebrar les segones Jornades d’entitats a Sant Jaume dels Domenys

0
214
Imatge de la tabalada de les segona jornada d'entitats de Sant Jaume. Foto: Cedida

La secció jove del Centre Excursionista, els Festucs, l’any 2017 van promoure un cap de setmana dedicat a les entitats i associacions del municipi, per a què aquestes poguessin mostrar la tasca social, lúdica i cultural que fan i així fer-se conèixer.

Enguany han repetit l’experiència i entre totes han aconseguit omplir tres dies amb actes i exhibicions que han tingut força seguiment.

Divendres l’escola els Quatre Vents van obrir les portes per a què tothom pogués assistir al concert “Projectes de música” que van oferir els i les alumnes des de 2n fins a 6è de primària. Més tard es va fer la Festucada, una festa que va incloure un torneig de Beerpong, un concert amb Jah Armony & The Soul Rebels,  el Bingo Diabòlic organitzat pel Ball de Diables i música fins ben entrada la matinada, mentre que els membres dels Gegants i Gralles van oferir pinxos a preus  populars.

Dissabte pel matí es va fer l’acció de recollida de residus en zones naturals impulsada a tota Europa, “Let’s Clean Up Europe”, per les zones rústiques properes al poble. Per dinar, l’Asociación Recreativa y Cultural Virgen del Rosario va preparar una Paella popular i per la tarda L’Espanta-Rucs del Penedès va organitzar una trobada de bestiari que va comptar amb 10 bèsties vingudes d’arreu. Es va fer una tabalada i un correfoc i la festa va acabar al polígon amb música del DJ Manyé i Jsound.

Diumenge pel matí es va fer el Cros escolar organitzat per l’AMPA de l’escola els Quatre Vents, mentre que la Joventut Esportiva jugava el partit de Tercera Catalana contra el Salauris CF, i a la Rambla el Ball de Bastons feia una exhibició. Per finalitzar les jornades, per la tarda es fa el recital musicat “Estenem l’amor”, amb la Mònica Farré i la Laia Batlle, al teatre de la Societat de Sant Jaume.

FER UN COMENTARI