L’Obra Social “la Caixa” i l’Associació Esportiva Filirun col·laboren amb la Fundació Santa Teresa del Vendrell

L’Associació Filirun ja prepara la celebració de la 7ena edició de la cursa, que també serà solidària

0
128
Imatge de la Filirun de l'any passat. Foto: Cedida
Circ Raluy Legacy 728×90

L’Obra Social “la Caixa” i l’Associació Esportiva Filirun han lliurat a la Fundació Santa Teresa del Vendrell els diners recaptats a la sisena edició de la cursa Filirun celebrada el passat 25 d’agost, en la que van participar 500 persones (300 corredors i 200 caminadors). La cursa, cita obligada per als amants de l’esport a l’aire lliure, representa el comiat de l’època estival i es composa d’una cursa i una caminada semi nocturnes per les muntanyes del Vendrell i Albinyana.

En aquesta 6ena edició, al igual que en edicions anteriors, la cursa ha tingut una vessant solidària. La recaptació de la mateixa s’ha destinat als programes de la Fundació Sta. Teresa del Vendrell per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.

El lliurament de l’aportació s’ha realitzat amb l’assistència d’Alexis Gómez, director de Banca d’Institucions de CaixaBank; Iñaki Alonso, president de l’Associació Esportiva Filirun; Carme Merchán, directora de l’oficina del Mercat de CaixaBank i José Carlos Eiriz, director general de la Fundació Santa Teresa.

L’Associació Filirun ja prepara la celebració de la 7ena edició de la cursa, que també serà solidària.

FER UN COMENTARI