Dissabte, 20 d'abril de 2024
És notícia

L’Enramada de L’Arboç torna a ser el referent gastronòmic al Baix Penedès

Avatar photo

Aquesta mostra ha estat un gran èxit per la gran afluència de públic assistent com per la gran qualitat dels productes oferts pels expositors

Imatge de l’Enramada 2019. (Cedida)

Aquest passat 25 i 26 d’octubre s’ha celebrat a la vila de l’Arboç, la setena mostra enogastronòmica de la coca del Penedès, l’Enramada. Una fira totalment consolidada a la nostra comarca i on els millors referents gastronòmics es van donar cita a la plaça Catalunya de l’Arboç.

Enguany la xerrada inaugural va anar a càrrec de la molt coneguda i televisiva Montse Estruch, xef del restaurant “El cingle de Vacarisses” i participant en programes com MasterChef, TopChef i Cuines. La va acompanyar el xef i propietari del restaurant Vell Papiol de Calafell i membre del col·lectiu penedesenc Terra i Taula, David Vernet.

El qual va realitzar una demostració de cuina amb la recepta de la coca enramada del Penedès Marítim.

Dintre d’aquesta mostra enogastronòmica, una part important són els showcookings, tastos i tallers que es realitzen perquè la gent pugui gaudir de com els grans professionals, realitzen les seves millors receptes davant de tot el públic assistent.

En aquest sentit, el propietari de Torclum Jordi Pascual Soler va fer un tast d’olis.

Per la seva banda, la bioquímica Mery Ruiz Cendoya va realitzar un taller de cuina saludable per fer-nos entendre millor que la nostra qualitat de salut, depen en gran part del que mengem i de com ho fem.

El Pep Sendra, Joel Codina i Jordi Martínez del Barretet van cuinar dos plats, una coca mediterrània amb tagliata de llamàntol i musalina de sobrasada i salmó micuit fumat amb llenya de híckory.

El forner artesà Lluís Montes de l’Artesà de Calafell i el xef Aníbal Bonino del restaurant Santo Porchelo van realitzar tres coques enramades amb receptes exclusives per l’Enramada de l’Arboç.

Tot això maridat amb concerts de cantants i grups de la comarca, l’actuació dels Minyons de l’Arboç i un espectacular espectacle de contorsionisme i ball a càrrec de Tela Marinera de l’Arboç.

En definitiva, un gran èxit de gran qualitat dels expositors que van oferir els millors productes i un gran èxit d’afluència de gent vinguda d’arreu, que va poder gaudir d’aquestes grans jornades enogastronòmiques a la vila de l’Arboç.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

S’inicia la campanya de vacunació contra la grip al Baix Penedès

Notícia següent

Els CDR de Lleida denuncien que la Paeria “es nega” a debatre la moció sobre la “violència policial”

Notícies relacionades