L’Ajuntament tirarà endavant els expedients als paradistes morosos del Mercat de Calafell

Hi ha tres casos de deutes pendents que poden acabar amb la retirada de la concessió

0
496

L’Ajuntament de Calafell ha reiterat que tirarà endavant els expedients als paradistes del Mercat municipal que no paguen el cànon. A data d’avui, hi ha tres expedients oberts, després que dos paradistes hagin regularitzat el deute pendent, i aquests procediments poden acabar amb la retirada de la concessió. El ple de dilluns passat va aprovar continuar amb el tràmit, així com arxivar els dos casos ja resolts.

L’alcalde de Calafell, Ramon Ferré, ha subratllat “que les i les normatives estan per complir-se i s’han exhaurit ja totes les possibilitats de negociació”. L’Ajuntament ha ofert diverses fórmules perquè els deutes fossin liquidats, que no han estat acceptades pels paradistes. “Fins i tot hi ha un paradista que ha comunicat per escrit que no pagarà el seu deute, que puja a 37,50 euros. No s’entén, la veritat, però què hi podem fer davant d’això”.

Segons l’Ajuntament de Calafell, nega que no es vulgui negociar amb els paradistes i que no pretén perjudicar cap empresari o comerciant local, però l’alcalde crida a tothom a fer una reflexió: “Els que no compleixen també estan barrant el pas a altres emprenedors locals i a la possibilitat de tirar endavant projectes de més èxit, tot usant un espai que, no ho oblidem, és d’un equipament públic”.

FER UN COMENTARI