L’Ajuntament de l’Arboç contra el sexisme i les violències masclistes durant la Festa Major

Es penjaran els recintes lones contra el sexisme i les violències masclistes durant la Festa Major, on hi hagin concerts i activitats esportives. A més tots els voluntaris de les entitats vestiran amb aquesta samarreta

0
130
Imatge de la pancarta. Foto: Aj. de l’Arboç

L’Ajuntament de l’Arboç treballa perquè aquests dies de Festa Major siguin dies de festa i alegria, gaudits amb responsabilitat i sobretot des del consistori es vol evitar que hi puguin haver comportaments sexistes o qualsevol tipus de violència. Per això es penjaran unes pancartes de 3 metres de llargada en diferents espais visibles on es facin els concerts o activitats esportives i els voluntaris de les entitats vestiran tots amb una samarreta lila amb el lema: “A l’Arboç No és No. per una Festa Major lliure de sexismes i violències masclistes”. D’aquesta manera es vol recordar i conscienciar a tots els assistents als múltiples actes d’aquests dies sobre aquest tema. 

Aquest és el tercer any consecutiu que es durà a terme una campanya d’aquest tipus tot i que enguany s’intensificarà molt per fer present aquesta problemàtica en els diferents espais on es desenvolupi la festa. 

D’altra banda, al mateix temps, el consistori farà durant els dies de festa una campanya sobre el consum responsable de begudes alcohòliques, i edita també un cartell informatiu amb recomanacions.

La campanya promou una conducta responsable, no agafar el cotxe si s’ha begut alcohol i evitar que els amics condueixin si no estan en condicions de fer-ho, entre altres consells. 

L’Ajuntament anima els veïns i veïnes a gaudir i participar de tots els actes i festes amb responsabilitat i de forma igualitària i segura.

FER UN COMENTARI