L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha adquirit dos vehicles mitjançant rènting

El Servei d’informació i Inspecció ha estrenat un 4x4 i en els propers dies la brigada municipal estrenarà una furgoneta

0
224

El Servei d’Informació i Inspecció municipal ha estrenat, aquesta setmana, un nou vehicle. Es tracta d’un Dacia Duster que s’ha adquirit mitjançant rènting a través de la central de Compres de l’Associació Catalana de Municipis per un preu mensual de 279,08€. En els propers dies arribarà una Furgoneta Nissan per a la brigada municipal. També es tracta d’un vehicle adquirit mitjançant rènting, en aquest altre cas, per 426,81€ mensuals.

Els dos vehicles de rènting que incorpora ara l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès a la seva flota de vehicles s’adquireixen per poder millorar la qualitat dels serveis que s’ofereixen a la ciutadania i, en ambdós casos, les operacions van ser aprovades per Junta de Govern en el darrer trimestre de l’any 2018. L’alcaldessa Agnès Ferré ha explicat que “era necessari renovar el vehicle del Servei d’Informació i Inspecció municipal per un vehicle que fos més gran i que permetés accedir fàcilment totes les zones del municipi”. Quant a la brigada municipal, l’alcaldessa ha explicat que “es feia necessària l’adquisició d’una nova furgoneta per millorar la capacitat de transport de materials i eines i facilitar la mobilitat de la brigada pel municipi. Amb una furgoneta més, la brigada podrà realitzar arranjaments i tasques de manteniment, en més d’un lloc alhora, sense haver de dependre només d’un vehicle”.

FER UN COMENTARI