La Fundació Bancària “la Caixa” aporta 2.500 euros per al suport alimentari als nens del casal d’estiu i del centre obert

Aquesta aportació sufraga part d’un programa que no té subvencions públiques i que assumeix l’Ajuntament

0
446

L’Ajuntament de Calafell i La Fundació Bancària “la Caixa” han signat un conveni, segons el qual aquesta entitat aporta 2.500 euros per a les actuacions municipals que garanteixen l’alimentació als infants durant els mesos d’estiu. Aquesta aportació sufraga part d’un programa que no té subvencions públiques i que assumeix l’Ajuntament.

La tinent d’alcalde de Qualitat de Vida, Helena Rubio, explica que “aquests diners aniran adreçats exclusivament a l’alimentació i al suport alimentari que des dels Serveis Socials es fa al casa d’estiu i al centre obert d’estiu”.

“El perquè és molt senzill. Aquesta despesa l’assumeix al 100% l’Ajuntament perquè no entra en el contracte programa de serveis socials amb la Generalitat i per això no és subvencionable”, afegeix Rubio. També diu que “la Fundació ‘la Caixa’ ha volgut fer una aportació que ajudi al desenvolupament d’aquesta acció, tan necessària encara al municipi”.

FER UN COMENTARI