Interculturalitat per a personal que treballa en joventut

La finalitat de la formació és oferir un espai de reflexió sobre la situació intercultural dels joves de la comarca

L’Oficina Jove del Baix Penedès organitza una jornada de formació que té com a tema central la interculturalitat. Una activitat que està destinada als professionals que treballen en joventut, des de qualsevol àmbit de treball i vulguin ampliar els seus coneixements i compartir experiències en aquesta temàtica. El perfil dels assistents pot abarcar des de serveis socials, personal jurídic, del món del lleure, ocupacional, treball comunitari…

La finalitat de la formació és oferir un espai de reflexió sobre la situació intercultural dels joves de la comarca i així incorporar la mirada intercultural en les polítiques adreçades als joves.

La formació anirà a càrrec de les dues informadores juvenils de l’Oficina Jove del Baix Penedès, la tècnica en Immigració del Consell Comarcal del Baix Penedès i el dinamitzador juvenil del Casal Jove de Calafell. Aquests professionals van rebre una formació similar a càrrec de la Direcció General de Joventut i volen traspassar els coneixements i les reflexions a la resta de professionals de la joventut de la comarca, per així dissenyar polítiques de joventut que tinguin en compte la diversitat cultural.

La formació es farà el dimecres 22 de novembre al PIJ de Llorenç del Penedès, de 9:30 a 14h. Els professionals que hi vulguin participar s’han d’inscriure abans del 17 de novembre, enviant el full d’inscripció a l’Oficina Jove del Baix Penedès.