Es rehabilita les cases dels mestres per a habitatge social a la Bisbal

Les obres començaran al novembre i tindran una durada aproximada de tres mesos

Imatge de les cases dels mestres a la Bisbal del Penedès. (Cedida)

La Junta de Govern del 14 d’octubre de 2019 ha adjudicat les obres de rehabilitació de les cases dels mestres per convertir-les en habitatge social. Les obres han estat adjudicades a l’empresa Tecnologia de firmes S.A. per un import total de 73.676,27€ (IVA inclòs) i començaran durant el mes de novembre.

El passat mes d’agost de 2019 es va aprovar la licitació de les obres de dos habitatges socials a les antigues cases dels mestres per un import de 76.746,11€. Un total de tres empreses van presentar les seves propostes fins al 7 de setembre, data límit per presentar la documentació. Posteriorment la Mesa va valorar les tres propostes, d’acord amb el plec de clàusules, i es va triar l’empresa guanyadora.

El projecte de rehabilitació de les cases dels mestres compta amb una subvenció de 20.000€ de la Diputació de Tarragona. Els 53.676,27€ restants s’abonaran amb una part de l’import que l’Ajuntament ha obtingut per la venda d’un percentatge d’una parcel·la del polígon industrial que era de propietat municipal i que s’ha consignat a la partida d’habitatges socials. La durada prevista de les obres és de tres mesos.