Es presenta el logotip de Santa Anna 2017

El cartell es farà públic el 23 d’abril, al punt d’informació dels Administradors

El passat 31 de març va finalitzar el termini de presentació de projectes per a la imatge de la Festa Major.

S’han presentat un total de 12 projectes. Si  s’analitza la seva procedència,  s’observa que la comarca del Baix Penedès és la que aporta més presència, amb 8 propostes, seguida de la comarca del Garraf, amb 2, i el Vallès Occidental i  l’Alt Penedès, amb 1 proposta cadascuna. De tots els projectes, 5 són del Vendrell.

La imatge escollida pel jurat és el projecte de la vendrellenca Anna Ortiz Padró. Té 24 anys, és dissenyadora gràfica i il·lustradora, i actualment estudia Animació i 3D.

La seleccionada, que s’endurà 3.000 €, haurà de realitzar tots els elements comunicatius que la Festa Major requereixi, com el programa de mà, les banderoles, les adaptacions gràfiques per a xarxes socials, els bàners, el marxandatge, etc.

El jurat que ha fet la selecció estava format per Ton Barnadas, fotògraf; Joan Molinas, estudiant d’Enginyeria Informàtica, desenvolupador iOS i emprenedor; Gemma Urgell, periodista, consultora en comunicació i estratègia web i codirectora de Surtdecasa Penedès, i els Administradors de Santa Anna. Els tres professionals comptaven un vot cadascun i els administradors comptaven tres vots.

Ahir dilluns es va presentar el logotip de Santa Anna 2017. El cartell es farà públic el 23 d’abril, al punt d’informació dels Administradors, que estarà instal·lat al centre de la vila amb motiu de Sant Jordi.