El vendrellenc Acherón Delacroix participarà al programa “Pura Magia” de TVE

El programa presentat pel Mag Lari començarà la seva emissió el proper dimarts 11 de juliol a les 22.30 hores

0
956

El proper dimarts dia 11 de juliol s’estrena a TVE “Pura Magia”, el nou talent-show de màgia que estarà presentat pel Mag Lari.

Sota la producció de Joue Consultants, la productora de Javier Cárdenas i de Camiral Solucions Barcelona, tretze concursants competiran per a convertir-se en el millor mag/maga del país. I entre aquests, el vendrellenc Acherón Delacroix, després de la seva aparició a Got Talent, ha tornat a ser escollit.

Segons ha explicat Acherón Delacroix a La Ciutat del Baix Penedès “estic molt il·lusionat per què tornar a sortir a televisió és una oportunitat de seguir creixent”. També ha indicat que “estic segur que aprendré moltíssim, així com conèixer a grans professionals del món de la màgia”.

Acherón es va presentar al primer càsting que es va fer a Barcelona i es va enterar per que el va trucar directament el Mag Lari per donar-li l’enhorabona. Tal com ens ha explicat Acherón “va ser molt fort que em truqués ell directament”.

El jurat i els professors

El jurat està compost per quatre grans del món de l’il·lusionisme i de la televisió, concretament per la Maga Inés, ‘Poty’, Miguel Ángel Gea i Anthony Blake.

Pel que fa a l’escola de màgia, el director d’aquesta és el Mag Lari i com a professors estan Luis Pardo,  Inés la Maga, Miguel Ángel Gea i Javier Castillo ‘Poty’.

La mecànica del concurs

Durant cada setmana, els concursants hauran de preparar-se un número de màgia que presentaran en forma de gala setmanal i seran valorats pel jurat. A partir d’aquí, hi hauran nominacions i expulsions.

El guanyador del concurs es proclamarà com el millor mag/maga de tot el país i guanyarà un viatge a Los Ángeles per a dues persones on podran assistir els millors espectacles de màgia del món.

Properes actuacions d’Acherón Delacroix

No cal dir que des de la seva aparició a Got Talent, Acheron està treballant molt del que ha perseguit i somiat, dels seus espectacles i del seu il·lusionisme. De fet, el proper dissabte dia 5 d’agost estarà actuant a Can Gordei de La Bisbal del Penedès.

FER UN COMENTARI