El Club Esportiu L’Arboç impulsa un Taller d’Escacs

Aquesta nova activitat tindrà lloc cada dimecres de les 6 a les 8 de la tarda a la Casa de Cultura

Imatge del cartell del taller d'escacs que organitza el Club Esportiu l'Arboç. Foto: Cedida

El Club Esportiu l’Arboç ofereix un taller elemental per aprendre a jugar a escacs. Aquesta nova activitat tindrà lloc cada dimecres de les 6 a les 8 de la tarda a la Casa de Cultura, al carrer Major 37 de l’Arboç. Aquesta activitat ha estat especialment concebuda per a un públic de totes les edats.

Els escacs són un joc de tauler de naturalesa recreativa i competitiva per a dos jugadors, al qual els especialistes atorguen una sèrie de beneficis que contribueixen a incrementar les capacitats i la intel·ligència dels jugadors. Entre aquests beneficis destaquen la estimulació de la capacitat d’anàlisi i síntesi, la incentivació de la creativitat i la imaginació i, la potenciació de la memòria i la capacitat lectora.

Les places pel taller d’escacs son limitades i les inscripcions es poden formalitzar a través de la pàgina web www.esportiularboc.club , o bé a través del correu electrònic info@esportiularboc.club, o bé a través del perfil de Facebook del Club Esportiu l’Arboç.

Aquesta és una iniciativa organitzada pel Club Esportiu L’Arboç amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç, i gratuïta pels socis del Club.