El Centre de dia Marinada impulsa la campanya “Bon Tracte amb la Gent Gran sempre”

La gerent del centre, Jerusalem Torra, ha estat capaç d'aglutinar diferents estaments socials per a posar en relleu el maltractament que sofreixen en silenci amb massa freqüència la nostra gent gran

Imatge realitzada al Centre de dia Marinada de Roda de Barà. (Cedida)

La campanya “Bon Tracte amb la Gent Gran sempre” impulsada pel Centre de dia per a gent gran Marinada, on s’ha implicat el municipi, sector privat, organismes, col·legis i política.
Activitats ajusto en el Dia Mundial del Maltractament de les persones majors, amb l’objectiu de sensibilitzar i informar les persones majors, famílies, cuidadors i gent en general cap a la realitat del maltractament als majors, un acte poc visible i silenciós.
Aportació d’Oscar Blasco, regidor del GrupComú Podem del Vendrell, amb la seva visió cap a aquesta problemàtica i presentació del Protocol Municipal sobre el Maltractament a les persones majors, que es va presentar en ple en el 2018, amb els vots a favor de tots els grups municipals.
Una campanya que ha volgut fomentar els bons tractes en tot moment, i que ens porta a la reflexió i el debat social sobre l’envelliment amb dignitat, el respecte a les llibertats i als propis drets.