El Consell Comarcal del Baix Penedès conclou el Pla d’Ocupació a nivell comarcal

Aquest Pla d'Ocupació ha donat feina temporalment a 5 persones que estaven a l’atur

0
436

Aquest passat dijous 9 de novembre, s’ha fet la cloenda del Pla d’Ocupació a nivell comarcal que va iniciar el passat mes de maig, i que ha donat feina temporalment a 5 persones que estaven a l’atur. El Pla ha estat subvencionat per la Diputació de Tarragona i coordinat des del Consell Comarcal del Baix Penedès. Gràcies, un any més, a la col·laboració entre aquests dos organismes públics, la comarca ha pogut veure millorat diversos espais naturals i turístics.

Amb aquestes contractacions s’ha format la brigada forestal, i la persona ha assolit una experiència laboral mitjançant el desenvolupament de treballs de manteniment d’espais públics: jardineria dels diferents parcs dels municipis i manteniment de la via pública, així com desbrossament de camins, arrencar la vegetació herbàcia i arbustiva, neteja i manteniment de rieres i vorals naturals. Com a part del projecte, s’han impartit mòduls formatius als components del Pla d’Ocupació, amb caràcter obligatori, a càrrec de la Diputació. Concretament, un curs de prevenció de riscos laborals (60 hores), i un nivell bàsic en l’ús d’eines de treball (motoserra i desbrossadora).

L’equip contractat ha estat treballant als municipis de Banyeres del Penedès (maig-juny),
Llorenç del Penedès (juny-juliol), Santa Oliva (juliol-agost-setembre), l’Arboç (setembre- octubre) i Bellvei (octubre-novembre).

A l’acte de cloenda del Pla hi han assistit la presidenta del CCBP, Eva M. Serramià, la consellera comarcal d’Ocupació, Maria Jesús Sequera, i els alcaldes dels municipis. Tant la presidenta com la consellera han volgut agraïr la col·laboració amb la Diputació de Tarragona, així com la bona tasca que han desenvolupat els treballadors.

FER UN COMENTARI