Comencen les obres del nou aparcament públic al Clos del Becu, al nucli antic

És una de les obres votades per la ciutadania en els pressupostos participatius de 2018

Imatge de l'aparcament públic al Clos del Becu. Foto: Aj. Calafell

Les obres del nou aparcament públic i gratuït al Clos del Becu, al nucli antic de Calafell, es van posar el passat 23 de maig. Els treballs duraran aproximadament un mes i costaran 65.606,97 euros (IVA inclòs). Les afectacions a la circulació seran poques, ja que es tracta d’una zona de poc trànsit. Els veïns que tinguin aparcament propi podran accedir-hi i només hi haurà restriccions puntuals quan hagin de passar camions.

Es preveu habilitar una vintena de places d’estacionant a un terreny municipal en desús, amb entrada pel carrer Clos del Becu. El nou aparcament completarà l’oferta de places en l’entorn de la nova biblioteca Ventura Gassol, i també donarà servei al comerç del nucli antic i els diferents esdeveniments que s’hi celebren al llarg de l’any.

L’aparcament del Clos del Becu és una de les obres que van guanyar la votació ciutadana en els pressuposts participatius referits a l’exercici de 2018. El vot ciutadà va fer guanyar també altres dos projectes: una solució a la inundabilitat al carrer Pescador i la reparació i pavimentació de 2.300 metres quadrats del pàrquing de l’escola El Castell. Aquests altres dos projectes estan en fase d’elaboració del projecte i d’adjudicació de les obres, respectivament.