Col·locació de tres noves plaques castelleres commemoratives a la façana de La Societat de la Bisbal

Es tracta de les plaques que commemoren castells fets pels Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la colla local, els Bous de La Bisbal

Aquest dissabte 13 de maig a les 18h tindrà lloc la col·locació de tres plaques castelleres commemoratives dels castells inèdits fets a la plaça Bisbalenca. Com és habitual s’ubicaran a la façana de La Societat C.R.B. Aquestes plaques són les que commemoren el 3d9fa i el 3d8ps dels Castellers de Vilafranca, el 4d9dp i el 5d9fc de la Colla Vella dels Xiquets de Valls i el primer Castell de 7 de la Colla Castellera de La Bisbal, el 3 de 7 dels Bous.

Les plaques han estat realitzades per la ceramista arbocenca Mercè López i han estat encarregades i pagades per l’Ajuntament de La Bisbal. La col·locació a la façana anirà a càrrec de La Societat. L’acte comptarà amb la intervenció del president de la Societat, Josep Pallarés i de l’alcaldessa de La Bisbal, Agnès Ferré. També s’espera poder comptar amb l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i l’alcalde de Valls, Albert Batet.