Cloenda dels cursos d’informàtica organitzats per l’Ajuntament de l’Arboç

Aquests cursos han tingut lloc a les instal•lacions de l’aula de formació de Can Freixas i s’hi han matriculat un total de 26 alumnes

0
698

En el transcurs dels mesos de febrer i març de 2017 s’han realitzat dos cursos d’informàtica impulsats per l’Ajuntament de l’Arboç. Aquests cursos han tingut lloc a les instal·lacions de l’aula de formació de Can Freixas i s’hi han matriculat un total de 26 alumnes.

Es tracta, d’una banda, del curs de formació gratuït preparatori per a l’obtenció de la certificació en coneixements informàtics que acredita la Generalitat de Catalunya (ATIC 1), i que s’ha adreçat principalment a les persones desocupades empadronades a l’Arboç que han volgut millorar la seva capacitació informàtica, o aquelles persones que es volen preparar per a l’examen oficial de certificació en coneixements informàtics que fa la Generalitat de Catalunya.

I, de l’altra banda, també ha finalitzat el curs d’ofimàtica bàsica per a majors de 55 anys, que també ha estat gratuït i que s’ha adreçat a aquest segment de la població amb l’objectiu de reduir la seva dependència des del punt de vista d’accés a les tecnologies de la informació i la comunicació.

L’atenció a les necessitats formatives de tots els estrats i segments de la societat arbocenca és una de les prioritats de l’Ajuntament de l’Arboç. Ambdós cursos han estat organitzats per la Regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament de l’Arboç amb el finançament de la mateixa corporació i del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat a través del “Programa contra la fractura digital” del Projecte d’Intervenció Integral al nucli Antic de l’Arboç (Pla de Barris).

FER UN COMENTARI