Celebració a l’Arboç del Dia Internacional de les Dones

Durant tota la setmana es celebren diferents actes esportius, culturals, tallers i conferències amb l´objectiu d´aconseguir la màxima participació de les dones de la vila i comarca

En el marc dels actes de celebració del Dia Internacional de la Dona que es duen a terme durant tota la setmana a la vila, el proper dijous dia 8, Dia Internacional de la Dona, a les 12 hores hi haurà una concentració davant de l’Ajuntament on es farà la lectura d’un manifest de suport a la vaga general feminista. Aquesta lectura anirà a càrrec d’Ada Lasheras González, graduada en Història per la Universitat Rovira i Virgili (2012) i màster en Arqueologia Clàssica (2014). Actualment és investigadora predoctoral de l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica, on està realitzant la seva tesi doctoral des de l’any 2015.

 

El mateix dijous a les 18 hores, l´Auditori Municipal acollirà la xerrada “Com em comunico amb els meus fills”, a càrrec de l´especialista en Psicologia infantil de l´educació, Julio Fonteboa. En acabar, al mateix Auditori Municipal tindrà lloc la llegida del manifest del Dia Internacional de la Dona.

El Dia Internacional de les Dones o Dia de la Dona Treballadora se celebra el 8 de març de cada any i està reconegut per l’Organització de les Nacions Unides, en què es denuncia el sexisme i ladesigualtat de drets i oportunitats entre homes i dones.