Calafell i Ensenyament acorden buscar una solució definitiva a l’escola Vilamar

També s’anuncia la propera creació de l’Oficina Municipal d’Escolarització al municipi

Imatge general de l'escola Vilamar de Calafell. (Cedida)

La taula mixta d’ensenyament Ajuntament-Generalitat ha acordat buscar una solució definitiva a  la provisionalitat de l’escola Vilamar, que fa ja deu anys qe està em mòduls prefabricats. A més, han acordat també reparar els desperfectes a les cobertes de l’escola Santa Creu, que causen filtracions quan plou.

A més, un anunci important sorgit d’aquesta reunió és la propera creació de l’Oficina Municipal d’Escolarització. Aquesta oficina és una vella reivindicació de l’Ajuntament que Ensenyament no acabava d’aprovar mai. Servirà per a gestionar de forma més directa i eficaç les inscripcions de cada curs als centres educatius del municipi.

En concret, es posarà una atenció especial al moviment de la població als diferents nuclis i barris, de forma que es pugui planificar la resposta a la demanda perquè, sempre que sigui possible, totes les famílies tinguin plaça en primera opció. L’Ajuntament, a més, podrà planificar millor serveis com el transport escolar, ja que tindrà les dades de matrícula amb antelació.