Els Barbuts del Vendrell celebraran la 25a edició del seu tradicional Sopar

Uns cent barbuts, persones amb pèl a la cara, es reuniran el dilluns, 22 de gener a tres quarts de nou del vespre, a la plaça Nova del Vendrell

Uns cent barbuts, persones amb pèl a la cara, es reuniran el dilluns, 22 de gener a tres quarts de nou del vespre, a la plaça Nova del Vendrell. Ho faran per celebrar el 25è Sopar de Barbuts del Vendrell. Des de la mateixa plaça es començarà un cercavila pel centre, recorregut que els ha de portar a un punt on es desvetllarà el nom del restarurant, que s’haurà mantingut en secret fins aleshores. Així mateix queden ben guardats dos secrets més: el segon plat del menú i el nom de l’artista encarregat de l’obra gràfica. Pel que fa al menú, és tradicional començar amb xató. Tots aquests interrogants formen part de la mateixa festa, que va començar l’any 1994, i que s’ha fet sense interrupció cada any, coincidint amb la setmana dels barbuts segons el calendari popular.

Per celebrar l’efemèride de complir un quart de segle, les obres gràfiques dels 24 anys anteriors s’exposaran a l’aparador Jove de l’Oficina Jove del Baix Penedès, situat a la Plaça Pep Jai.

Els barbuts del Vendrell també disposen d’una pàgina web (http://usuaris.tinet.cat/barbutsv), on es poden trobar fotografies, menús, la galeria d’art, i alguna barba. I qui vulgui participar-hi pot adquirir els tiquets a Cal Gasol, o a Casa Regina al mateix preu que es manté des de fa uns quants anys. El que és segur és que serà una festa amb molt pèl a la cara. I molta alegria.