Arriba la VI Mostra de l’Enramada de l’Arboç

Maridatges, una caminada entre vinyes amb tast d’arròs, i espectacles de cuina en viu amb prestigiosos professionals del Penedès seran protagonistes d’aquesta edició

l’La VI Enramada de l’Arboç serà el proper divendres 26 i dissabte 27 d’octubre. Una mostra plenament consolidada després del gran èxit d’assistència de participants i la gran acceptació entre els forners, restauradors, productors i les bodegues participants en anteriors edicions. Aquesta edició arriba destacant pel gran nombre d’activitats relacionades amb la coca enramada que es duran a terme durant les dues jornades. Com l’espectacular maridatge de vins i caves del Celler 10 d’abril amb formatges de Marvall del Vendrell i de Xerigots de Vilafranca del Penedès.

Cal destacar que aquesta serà l’edició amb un major nombre d’estands de forners que ens deleitaran amb les seves coques enramades. I també ha augmentat el nombre d’estands de bodegues i cooperatives ideals per acompanyar aquest preuat àpat amb un bon vi.

Properament anunciarem el nom del personatge sorpresa del món gastronòmic penedesenc que acompanyarà a tots els arbocencs divendres 26 d’octubre en la inauguració de la sisena edició de l’Enramada.

Des del Consistori arbocenc la Mostra de l’Enramada és una bona eina per a la promoció i dinamització econòmica del municipi. Amb aquest objectiu s’aposta per la plena consolidació d’aquest esdeveniment en el calendari festiu arbocenc i com un referent de la gastronomia penedesenca.