Som Poble – ERC critica durament el pacte de govern al Vendrell

La coalició d'esquerres i independentista pensa que amb aquest pacte s'inicia un mandat nefast, consolidant-se la vella política dels últims 40 anys

0
155
Imatge dels representants de Som Poble i ERC al Vendrell. (Cedida)

El grup format per Som Poble i ERC, a criticat durament la decisió del PSC del Vendrell en l’elecció de pactar amb Ciutadans en aquesta legislatura, per a aconseguir la majoria necessària i tenir un govern estable per als pròxims 4 anys. Recordem que el PSC ja havia pactat anteriorment amb AVP que té 1 regidor, que sumant els 2 regidors que aporta Ciutadans en aquest pacte, fan un total d’11 regidors, just la majoria per a tenir un govern amb solvència.

Des de Som Poble – ERC s’opina que el pacte amb Ciutadans suposa per al Vendrell un nefast govern per als interessos del municipi en posar-se d’acord el PSC amb un partit obertament de dretes i contrari als més elementals valors democràtics. En aquest sentit, també exposen la decisió que la Junta de Govern sigui ara qui tingui la potestat de la contractació dels serveis del municipi i no el ple com fins ara.

També s’ha volgut recalcar que: “aquest pacte empitjorarà la situació del municipi i dels col·lectius més desafavorits. Vivim una situació de greu crisi econòmica, social i mediambiental conseqüència de les velles polítiques i aquest pacte de govern insisteix en el pitjor d’aquelles velles polítiques”.

FER UN COMENTARI