PDeCAT de la Bisbal reacciona davant la moció de censura

El grup municipal del PDeCAT, deixa clar en un comunicat que prosperi o no la moció censura presentada per ERC-AM i la regidora Maguy Antolín, ells seguiran treballant per al seu municipi

0
918

Després de la moció de censura presentada aquest passat dilluns per ERC-AM i la regidora Maguy Antolín, la reacció del PDeCAT de la Bisbal no s’ha fet esperar massa temps. Aquí us deixem de forma íntegra el comunicat que aquest grup municipal ha traslladat als mitjans de comunicació donant el seu punt de vista del que està passant al seu municipi.

PRIORITAT DEL PDECAT: SEGUIR TREBALLANT PER LA BISBAL

Ahir dilluns 6 d’agost, els 5 regidors d’ERC i la regidora del PSC van presentar a l’Ajuntament una moció de censura contra l’equip de govern del PDeCAT.

No sabem els motius reals d’aquesta moció però tampoc ens interessen, el que sí sabem és que s’avindran perquè tenen les mateixes maneres de fer i desfer i aconseguir els seus objectius a qualsevol preu, el que ens ha demostrat ERC des del 2003 i on ara s’hi apunta la Sra. Maguy.

Des de començaments d’aquesta legislatura que la Sra. Maguy ens ha fet saber dia sí i dia també que té la clau del govern de la Bisbal i que pot decidir seguir amb nosaltres o amb ERC.

Els regidors i regidores i l’alcaldessa del PDeCAT sempre li han deixat molt clar que tenim un pacte signat des de finals de maig de 2015 per aquesta legislatura, que pensem complir-lo, però que no accediríem a xantatges ni governaríem a qualsevol preu.

En aquests tres anys de govern hem sanejat l’Ajuntament, aportant transparència, bon govern, bona gestió i inversions, escoltant, donant suport a entitats i associacions i tornant la Bisbal a la normalitat. Tot això ha estat possible gràcies a la col·laboració i suport de totes les persones del grup i de veïns i veïnes del municipi que s’han implicat en aquest projecte.

Si la moció prospera seguirem treballant per la Bisbal com hem fet sempre, amb rigor i honestedat.

 

 

FER UN COMENTARI