Més de 300 vendrellencs volen participar a les primàries del Vendrell

Properament es donaran a conèixer els noms dels primers candidats que s’han presentat

0
246
Imatge del web de https://primariescatalunya.cat/. Foto: Cedida

Ja són més de 300, els vendrellencs que s’han donat d’alta al cens per poder votar els candidats que formaran part de la llista de Primàries, que es presentarà a les eleccions municipals del Vendrell.

El cens encara quedarà obert fins a finals de gener, ja que la voluntat és d’allargar el calendari al màxim per poder donar la possibilitat que els partits independentistes puguin incorporar-se a aquesta candidatura transversal, sumar els candidats que proposi cada partit, i així poder presentar als vendrellencs una única candidatura, que de ben segur seria la més votada del Vendrell i optaria al govern de la vila.

Properament es donaran a conèixer els noms dels primers candidats que s’han presentat. Cada vendrellenc podrà votar a un màxim de set candidats, i segons els vots obtinguts es confeccionarà la llista que es presentarà a les eleccions. Es podrà votar presencialment o per internet.

Serà la primera vegada que els vendrellencs tenen la possibilitat de fer una llista, i d’establir l’ordre dels candidats, del primer a l’últim. Les inscripcions per poder votar es poden fer a primariescatalunya.cat.

S’està treballant també en la redacció del programa electoral, que comptarà amb la col·laboració de molts vendrellencs, per tal que contempli tota la problemàtica del municipi i s’ofereixin solucions engrescadores.

FER UN COMENTARI