La trobada del Baix Penedès clou el procés participatiu amb tots els alcaldes i alcaldesses de les deu comarques per elaborar el Pla de Mandat de la Diputació per a 2019-2023

Avatar photo

La presidenta de la institució, Noemí Llauradó, recull els reptes i inquietuds dels representants dels 14 ajuntaments baixpenedesencs, en una reunió al Vendrell

La Diputació de Tarragona ha finalitzat al Baix Penedès les trobades amb els alcaldes i alcaldesses de la demarcació per dissenyar conjuntament les principals línies estratègiques del mandat 2019-2023 de la institució. La seva presidenta, Noemí Llauradó, s’ha reunit, aquest dijous, amb els representants municipals dels 14 ajuntaments de la comarca i del Consell Comarcal del Baix Penedès, a l’Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell.

 Iniciades a l’octubre, les trobades amb els 184 alcaldes i alcaldesses de les deu comarques del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès i dels presidents i presidentes dels consells comarcals tenen com a objectiu debatre i conèixer de primera mà prioritats, inquietuds, objectius i reptes del món local. Es tracta de la primera vegada a la història de la Diputació de Tarragona que es treballa a partir d’un procés participatiu com aquest per dissenyar el Pla de Mandat. Per a la presidenta de la institució, aquesta és una manera de “garantir i comprometre’s a fer política amb ‘llums llargues’”, tot incidint en el futur de la ciutadania i fugint de les decisions immediates i de la tàctica. A partir de la informació obtinguda, es fixaran les línies estratègiques i els objectius del mandat, amb la voluntat que els àmbits d’actuació i els serveis que s’hi ofereixin siguin els més útils per a tothom.

Noemí Llauradó ha participat a la trobada d’aquest dijous al Baix Penedès acompanyada del vicepresident primer de la Diputació, Quim Nin; de la vicepresidenta quarta, Eva M. Mata, i dels diputats i diputades Marta Blanch, Eduard Rovira i Imma Costa. També hi ha assistit l’equip tècnic especialitzat que, utilitzant la metodologia del diàleg apreciatiu, n’extraurà els continguts i les propostes que es tindran en compte a l’hora de dissenyar el Pla de Mandat, juntament amb altres fonts d’informació. El procés participatiu també s’estendrà a altres grups, com els empleats i empleades de la Diputació, i el pla que regirà l’estratègia de la Diputació de Tarragona per al present quadrienni estarà enllestit durant el primer trimestre de 2020.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Sitges debat sobre el futur de la vila com a destinació turística

Notícia següent

La Bisbal no accepta la modificació de tarifes del servei d’aigua potable proposada per Aqualia

Notícies relacionades