La coalició ERC i Som Poble aixeca grans expectatives al Vendrell

La candidatura unitària d'esquerres creu que obtindrà un gran resultat el proper 26 de maig

0
319
La coalició d'esquerres va aconseguir omplir el TAG. (Cedida)

El passat dissabte 18 de maig, la coalició d’ERC i Som Poble, va celebrar l’acte central de campanya al TAG i com a convidat va estar el diputat al Congrés, Gabriel Rufián. El Teatre Àngel Guimerà va acollir a unes 400 persones entre militants i simpatitzants, reflectint la gran expectativa que ha despertat la candidatura unitària d’esquerres.

Va tancar l’acte el cap de llista, Marc Robert. Va definir la candidatura com expressió del compromís social de gent com ell, que ha treballat molts anys per la preservació del patrimoni natural des del GEVEN i ara ha assumit el compromís d’encapçalar una proposta política alternativa. En aquest sentit Robert ha denunciat que les propostes dels que han governat de “tota la vida” el municipi i “ara diuen que en 4 anys faran allò que no han fet en 40, no es mereixen cap credibilitat”.

Gabriel Rufian va intervenir per denunciar l’anomalia d’un estat autoritari que empresona els joves d’Altsasu per una baralla de bar mentre deixa en llibertat als membres de “la manada”, condemnats en ferm per violació. Va evocar els fets de l’1 d’Octubre i la convicció democràtica dels presos polítics defensant la dignitat de tot el poble i va transmetre un missatge d’Oriol Junqueres: “el camí és guanyar les eleccions”, un i altre cop, ara municipals i europees.

Tant els membres de la candidatura com el públic van sortir de l’acte amb la convicció que Som Poble-ERC farà un gran resultat el 26 de maig.

FER UN COMENTARI