Junts pel Vendrell presenta la seva llista per les eleccions municipals

En els primers llocs acompanyaran a Serramià, l'actual regidor Josep Mercadé, Mar Galeano, Miriam Buitrago i Marc Rodero

Imatge de la llista de Junts pel Vendrell. Foto: Cedida

La plaça Germans Ramon i Vidales va ser l’escenari escollit dijous al vespre per la presentació de la llista i la candidatura de Junts pel Vendrell a les eleccions municipals del proper 26 de maig. L’espai es va omplir de gent per veure com es desgranaven els noms que acompanyarien Eva Serramià, Josep Mercadé i Ferran Trillas, els actuals regidors a l’Ajuntament del Vendrell, en aquestes eleccions.

La llista està conformada a partir dels arguments que Junts pel Vendrell sempre ha defensat, que són treballar per les persones, per l’economia i pel territori. Així doncs, s’ha volgut que hi fos partícip el gran gruix de sensibilitats, orígens, pensaments i àmbits de la ciutat, en una voluntat d’oferir el millor projecte i els millors  perfils per guanyar l’alcaldia i governar els propers quatre anys.

La transversalitat dels perfils i persones que acompanyen a la cap de llista, Eva Serramià, suma nous valors joves, més implicació de tots els sectors econòmics, socials i associatius del Vendrell i una clara voluntat de ser presents a tots els barris de la ciutat.

La llista està conformada, per aquest ordre, per les següents persones:

 1. Eva M. Serramià
 2. Josep Mercadé
 3. Mar Galeano
 4. Miriam Buitrago
 5. Marc Rodero
 6. Sergi Senpau
 7. Ferran Trillas
 8. Ros Ensenyat
 9. Toni Peña
 10. Mariona Figueras
 11. Ramon Tórtora
 12. Carmen Hernández
 13. Pep Planas
 14. Joan Marc Ferret
 15. Victòria Pagès
 16. Julian Acebrón
 17. Toni Gallego
 18. Enric Llorens
 19. Anna Domenech
 20. Joan Descals
 21. Josep Maldonado

S1. Ana Tomas

S2. Joan Güell

S3. Òscar Muñoz

S4. Assumpció Soler

S5. Angelina Pons

S6. Pep Bargalló