ERC Baix Penedès celebra l’Assemblea de regidors electes

El president comarcal de la formació republicana, Lluís Navarrete, ha volgut donar les gràcies a tots els votants pel gran suport rebut en aquestes passades eleccions municipals

0
315
Imatge dels càrrecs electes d'ERC Baix Penedès. (Cedida)

Aquest passat dimarts 25 de juny es va celebrar l’Assemblea dels regidors i regidores electes d’ERC de la comarca del Baix Penedès.

Les eleccions municipals del 26 de maig han permès, que ERC hagi estat la segona força política en vots a la comarca, un fet que s’ha considerat com a molt positiu, per tots els responsables comarcals.

S’han pogut revalidar les alcaldies de Santa Oliva i Banyeres del Penedès i a més s’ha pogut aconseguir l’alcaldia de Sant Jaume dels Domenys. Igualment destacable, és que encapçalarem l’oposició als municipis més grans de la comarca, El Vendrell, Calafell, Cunit i l’Arboç, des d’on es treballarà per fer una oposició constructiva, però a la vegada rigurosa en les actuacions dels equips de govern.

En el conjunt de la comarca del Baix Penedès, ERC ha passat de 25 a 31 regidors, millorant en gairebé 3.000 vots els resultats del 2015. En paraules del president comarcal d’ERC Baix Penedès, Lluís Navarrete, “hem de donar les gràcies a tota la ciutadania per la confiança en les nostres candidatures, i que serem dignes representants de cadascun dels nostres votants. A més els nostre representants, treballaran intensament per millorar la vida dels ciutadans i ciutadanes de la nostra comarca”.

Destacar per últim els excel·lents resultants en les entitats supramunicipals, a on un total amb 7 conselleres i consellers comarcals (Carme Martinez com a portaveu, Carles Martin, Silvia Monfort, Josep Figueras, Ester Sanahuja, Albert Bolet, i Marta Ventura), així com la diputada provincial a la Diputació de Tarragona, l’Eva Mata, ells i elles seran els representants supramunicipals d’ERC Baix Penedès durant aquesta legislatura.

FER UN COMENTARI