Ciutadans confirma les llistes del Baix Penedès al Vendrell, Calafell, Cunit, Santa Oliva, Bellvei i Albinyana

Luz Ramírez, José Manuel Tejedor, Esther Otero tornen a encapçalar les llistes de la formació taronja al Vendrell, Calafell i Cunit

0
319
Imatge de la cap de llista de C's al Vendrell Luz Ramírez acompanyada dels regidors actuals. Foto: Cedida

Ciutadans (Cs) informa que la direcció nacional del partit ha confirmat llistes a la comarca del Baix Penedès als municipis del Vendrell, Calafell, Cunit, Santa Oliva, Bellvei i Albinyana. Luz Ramírez, José Manuel Tejedor i Esther Otero, actuals portaveus de Cs a El Vendrell, Calafell i Cunit, repeteixen com a cap de llista als seus respectius municipis a les eleccions municipals del 26 de maig.

En la llista del Vendrell, acompanyaran a Luz Ramírez els anteriors número 2 i 3, Mar Negro i Víctor Pérez, actualment regidors de la formació taronja al Consistori.

La llista de Calafell, encapçalada per José Manuel Tejedor, està formada per Javier Álvarez, especialista en enginyeria electrònica i automatitzada, Ana María San Pedro, membre de la comissió de garanties del partit i actual coordinadora de Cs Calafell. Els números 4 i 5 seran per Concepción García i Jordi Pérez, professional de l’educació i llicenciat en ciències polítiques.

A Cunit, Esther Otero repeteix acompanyada per l’anterior número 2, Jose Portillo. S’incorpora a la llista Ángel Grau, Aurora Garcia i Claudia Checa. Un especialista en electrònica, una auxiliar administrativa i una periodista.

La formació taronja té previst duplicar les seves llistes a Tarragona, Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. Per això, té previst presentar llistes per primera vegada als municipis de Santa Oliva, Bellvei i Albinyana. Els caps de llista seran David Martínez, Enrique Chicano i Òscar Malta.

FER UN COMENTARI