La 4a Cursa i Marxa solidària 5k contra el Càncer de l’Arboç recapta 2000 euros

Un total de 400 inscrits hi van voler participar en aquesta marxa solidària

0
125
Imatge abans de la sortida de la 4a cursa solidària contra el càncer de l'Arboç. Foto: Aj. l'Arboç

Més de 500 participants i 400 inscrits aquest passat diumenge a l’Arboç en una jornada esportiva solidària contra el càncer amb la celebració de la 4a Cursa i Marxa solidària 5k contra el Càncer. Des de primera hora del matí el centre de la Vila es va omplir de corredors i famílies que volien gaudir d’un matí esportiu a casa nostra. Un èxit rotund que demostra la solidaritat dels veïns i veïnes de l’Arboç i la comarca.

La 4a Cursa Solidària contra el Càncer oferia tres variants: una marxa a peu de 5 km amb la participació de famílies de senceres de l’Arboç i la comarca, una cursa de 5 km i la cursa a Kids Run Colors i Familiar d’1 km que ha estat un èxit. La Kids Run Colors i familiar es tracta d’una cursa no competitiva que es podia fer en modalitat cursa i/o caminada, o alternant. Una activitat que permet gaudir del diumenge conjuntament tota la família fent esport.

Com ja es va informar, un dels objectius prioritaris d’aquesta cursa, a banda de fomentar l’esport, és la recaptació de fons per la lluita contra el càncer. Per això, tenint en compte que del preu de la inscripció 5€ anaven destinats a la lluita contra el càncer, se’n van recaptar 2.000€. 1.000€ es destinaran a la Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia i 1.000€ més aniran a l’Associació Ginkgo contra el càncer infantil i el beneficiari serà l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. A més, cada participant va rebre una pulsera de la Fundació Josep Carreras i un iman de nevera de l’Associació Ginkgo. La cursa va estar animada per la batucada Petafort.

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Arboç s’agraeix l’altíssima participació i la bona acollida d’aquesta iniciativa per part de tots els arbocencs.

Classificació Femenina:

1a: Stella Beazzutti, ATHLETIC TRACK TARRAGONA 20:35

2a: Carolina Menéndez Suárez RUNNERS EL VENDRELL, 21:35

3a: Mònica Bergadà Tortajada ATHLETIC TRACK TARRAGONA 22:54

Classificació Masculina:

1er: Marco Segura Martos  CLUB ESPORTIU L`ARBOÇ, 00:16:30

2on: Pol Jiménez Calull PRAT TRIATLÓ 1994, 16:41

3er: Sergi Martí Palomero , 17:06

FER UN COMENTARI