Dimarts, 23 d'abril de 2024
És notícia

El Vendrell perd 3 a 4 amb el Voltregà i no es classifica als quarts de la Lliga Catalana

Avatar photo

El CE Vendrell va perdre 3 a 4 amb el Voltregà a la tercera jornada de la Lliga Catalana i, com a conseqüència, no va aconseguir la classificació a l'eliminatòria de quarts de final

La primera part va finalitzar amb un empat d’1 a 1. Al minut 9, Teixidó va avançar l’equip visitant en el marcador, però a pocs segons per arribar al descans Edu Fernández va fer l’empat de falta directa. Ja a la segona part, al minut 33, Jordi Ferrer va fer el 2 a 1. Al minut següent, el Voltregà va aconseguir tornar a empatar el partit amb un gol d’Iggi López. Aquest mateix jugador va fer el 2 a 3 al minut 36. Quan semblava que el Vendrell podia aconseguir fer l’empat, al minut 48 Teixidó va fer el 2 a 4 de penal. Al darrer minut, Cristian Rodríguez va marcar també de penal i amb el 3 a 4 es va arribar al final del partit.

Cal agrair a l’afició, als membres de la penya Orgull Roig i Negre i a les famílies de la base de la Secció d’Hoquei del CE Vendrell, que es van desplaçar a Calafell, el suport que van donar a l’equip fins al final.

Un cop fora de la Lliga Catalana, s’anirà informant dels partits amistosos que es puguin fer per continuar la preparació de pretemporada.

La primera jornada de l’OK Lliga serà el dissabte 7 d’octubre, a les 20 h, al Pavelló Joan Ortoll de Calafell i el CE Vendrell rebrà la visita de l’Arenys.