El diumenge 29 de juliol se celebra la VI edició de l’Aquatló de Cunit

Entre les 10 i les 13h, el Passeig Marítim de Cunit acollirà la sisena edició d'aquesta prova del municipi de Cunit. Enguany, també hi haurà una prova infantil

0
578
Circ Raluy Legacy 728×90

El proper 29 de juliol, Cunit celebrarà per sisè any consecutiu l’Aquatló amb la novetat de la primera edició d’aquesta prova en categoria infantil.

El punt de sortida i arribada de les proves estarà situat al Passeig Marítim davant l’estació de tren. A partir de les 10h en total es recorreran 2,5km a peu (per sobre de la vorera del Passeig Marítim direcció Calafell), 1000 metres nedant (completant dues voltes i sortint de l’aigua al finalitzar la primera volta) i 2,5 km més a peu. I una hora més tard (11h) tindrà lloc la sortida de la cursa infantil.

Hi haurà avituallament a la zona d’arribada amb beguda isotònica i barreta energètica per participant. Es recomana arribar a la zona de competició amb 90’ d’antelació.

Es recorda que hi poden participar tant esportistes federats com no federats. Per a obtenir més informació es poden adreçar consultes a transtriatlon@gmail.com

Per a participar cal inscriure’s prèviament a www.triatlo.org

FER UN COMENTARI