El Consell Esportiu del Baix Penedès tanca l’estiu amb esport popular

Una vuitantena d'esportistes prenien part als darrers tornejos de volei platja de l'estiu els passats dissabtes 31 d'agost i 7 de setembre

0
106
Imatge de Volei Platja a la zona esportiva del Francàs. (Cedida)

El Consell Esportiu del Baix Penedès organitzava els passats Dissabtes 31 d’Agost i 7 de Setembre les darreres activitats d’Esport Popular a les platges dels barris marítims del Vendrell.

Els tornejos de Volei Platja es portaven a terme a la zona esportiva del Francàs el Dissabte 31 d’Agost i a la zona esportiva de Sant Salvador el Dissabte 7 de Setembre.

Al Francàs hi va haver una participació de 14 equips formats per 58 jugadors i jugadores. El torneig comptava amb dues categories, or i plata.

La classificació final de categoria PLATA la formaven els equips “Safo Team” en 3a posició, “Mamadisimos” en 2a posició i els “Imbecils” en 1a posició.

La classificació final de categoria OR la formaven els equips “Pishas Gold” en 3a posició, “Ay dios mío que calvario” en 2a posició i els “Nogard Yelov” en 1a posició.

El torneig de Sant Salvador comptava amb la participació de 7 equips formats per 28 jugadors i jugadores portant a terme un torneig de matí en un format de lliga.

La classificació final la formaven els equips “RCP” en 3a posició, “Pishas Gold” en 2a posició i els “Esta noche se sale” en 1a posició.

Aquestes dues activitats tancaven la temporada de platja del programa  d’esport popular del Consell Esportiu del Baix Penedès.

La valoració final del programa és molt positiva, un cop finalitza la temporada amb un increment de nombre de tornejos i modalitats, així com de volum d’esportistes.

FER UN COMENTARI