Dos campions d’Espanya al Gimnàs Record

Avatar photo

Mauri García i Marc Coll són dos esportistes del Gimnàs Record que són campions d’Espanya, cadascú en la seva modalitat.

Mauri García, entrenador del Gimnàs Record, es va proclamar Campió de Culturisme d’Espanya de la categoria 75-80, el passat dia 21 de maig a Santurce. Mauri es sent molt orgullós d’aquest premi ja i ha complert un somni ja que portava dos anys preparant-se i entrenant set dies a la setmana. Els propers objectius són la Copa Internacional Olympia i l’Europeu, que malgrat havia estat seleccionat, no va poder anar ja que no portava els anys suficients federat. Ara, té un any per preparar-se per ambdós campionats i donar-ho tot.

Per la seva banda Marc Coll, gimnasta del Record, es va proclamar Campió Men’s Physique Junior d’Espanya el passat 4 de juny a Bormujos (Sevilla). Per la seva banda, també va quedar cinquè al Campionat d’Europa que es va celebrar a Santa Susana del 3 al 7 de maig. Per a Marc ha estat una satisfacció ja que entrena sis dies a la setmana i requereix molt d’esforç. Els propers objectius són l’Arnold Classic Europe que es celebrarà a Barcelona del 22 al 25 de setembre i el Campionat del Món que es celebrarà a Romania el proper mes de novembre.