Dos campions d’Espanya al Gimnàs Record

Mauri García i Marc Coll són dos esportistes del Gimnàs Record que són campions d’Espanya, cadascú en la seva modalitat.

0
2644
Circ Raluy Legacy 728×90

Mauri García, entrenador del Gimnàs Record, es va proclamar Campió de Culturisme d’Espanya de la categoria 75-80, el passat dia 21 de maig a Santurce. Mauri es sent molt orgullós d’aquest premi ja i ha complert un somni ja que portava dos anys preparant-se i entrenant set dies a la setmana. Els propers objectius són la Copa Internacional Olympia i l’Europeu, que malgrat havia estat seleccionat, no va poder anar ja que no portava els anys suficients federat. Ara, té un any per preparar-se per ambdós campionats i donar-ho tot.

Per la seva banda Marc Coll, gimnasta del Record, es va proclamar Campió Men’s Physique Junior d’Espanya el passat 4 de juny a Bormujos (Sevilla). Per la seva banda, també va quedar cinquè al Campionat d’Europa que es va celebrar a Santa Susana del 3 al 7 de maig. Per a Marc ha estat una satisfacció ja que entrena sis dies a la setmana i requereix molt d’esforç. Els propers objectius són l’Arnold Classic Europe que es celebrarà a Barcelona del 22 al 25 de setembre i el Campionat del Món que es celebrarà a Romania el proper mes de novembre.

FER UN COMENTARI