Divendres, 29 de març de 2024
És notícia

1250 esportistes participen en la concentració de Finals Territorials i Trofeu Diputació

Avatar photo

El passat dissabte dia 13 de maig, El Vendrell acollia les Finals territorials i els Trofeus Diputació de patinatge artístic, tennis, natació, tennis taula, handbol, bàsquet i futbol sala

La jornada va ser organitzada per l’Agrupació Territorial dels Consells Esportius del Camp de Tarragona amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament del Vendrell. Aquestes competicions posen punt i final a les fases territorials dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

Un cop més, es va emfatitzar en l’esport de valors; la pràctica esportiva entesa com a eina educativa i inclusiva. Al llarg de la jornada, es van llegir manifestos que reivindicaven i comprometien als esportistes, pares, tutors de joc i  entrenadors a crear una pràctica esportiva de respecte i diversió. En els esports col·lectius, a banda de les classificacions convencionals, es va establir un sistema de classificacions paral·leles basades en els valors i pel que fa les modalitats individuals, també hi va haver reconeixements especials a les bones accions. D’aquesta manera, el joc net i el respecte també van entrar joc.

Per una banda, el Consell Esportiu del Baix Penedès va organitzar les finals territorials de patinatge artístic, amb més de 200 patinadors i patinadores; d’handbol, amb 190 esportistes i de futbol sala, amb un total de 260 jugadors. Per altra , el Consell Esportiu del Baix Camp va ser l’encarregat d’organitzar les competicions de Tennis, amb 40 esportistes  i de natació, amb més de 170 nadadors. El Consell Esportiu de La Conca de Barberà va realitzar la final de Tennis Taula amb una seixantena de participants  i el Consell Esportiu de l’Alt Camp la de bàsquet, amb més de 300 jugadors. Enguany, era la primera temporada que es duia a terme aquesta concentració de competicions.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’ATA defensa que al Barri Vell de Girona hi ha un “volum equilibrat” d’apartaments turístics

Notícia següent

El programa Apropa Cultura vol que tothom pugui accedir als principals equipaments culturals del Vendrell

Notícies relacionades