Novetats importants en la programació del cicle nadalenc a Calafell

El Parc de Nadal es farà enguany al pavelló municipal de Segur

0
224

El cicle nadalenc arriba a Calafell amb importants novetats a la programació. Hi ha noves activitats i canvis d’ubicació d’algunes de les que ja es feien. L’objectiu és que les festes siguin viscudes amb intensitat, sobretot per part dels més petits, i que l’animació arribi al carrer i ajudi en les vendes del comerç local.

La regidora de Promoció Econòmica, Lluïsa Lastra, explica que “volem que als carrers del municipi hi hagi molta vida i molta animació, com ja es va veure els primers caps de setmana de desembre, amb l’engegada dels llums nadalencs i la campanya de la Setmana Màgica”. Lastra ha afegit que “volem que tothom pugui trobar una activitat per fer aquests dies, més tradicional o més moderna, i si a més ajudem el comerç, molt millor”.

Una de les principals novetats d’aquesta programació és el fet que el Parc de Nadal se celebrarà al pavelló municipal de Segur de Calafell. El trasllat s’ha decidit per les obres que s’estan fent al Mercat Vell, on s’havia fet en els darrers anys. El Parc estarà obert del 28 al 31 de desembre i del 2 al 4 de gener, d’11 a 14 i de 16.30 a 20.30 hores. L’entrada costa 4 euros per tot el dia i només paguen els infants de 4 a 12 anys, no els més grans ni els acompanyants. Hi haurà, a més, una oferta 2×1, que pot aconseguir-se en els díptics informatius del Parc. Als infants que hi vagin pel matí, els convidaran a esmorzar.

A més, la fira d’atraccions s’instal·larà a l’aparcament de l’antic hotel Segur, entre la carretera de Barcelona i el carrer Baixador. Estarà oberta del 21 de desembre al 7 de gener, d’11 a 13 i de 17 a 22 hores. Com en el cas del Parc de Nadal, hi haurà una oferta 2×1, mitjançant els díptics informatius.

El 23 de desembre i el 4 de gener hi haurà una exhibició de ball, a càrrec de l’escola Mira que Rico. Serà a les 18 hores, a la cruïila dels carrers Vilamar i Montserrat.

Una novetat d’enguany és l’activitat “Viatge al món del Nadal”. És un passatge per a infants, en el qual es visitaran diferents escenaris nadalencs, on trobaran diferents personatges relacionats amb el Nadal, que tindran com a punt final el lliurament de les cartes al patgte reial. Es farà a la planta baixa del centre cívic Cinema Iris els dies 2, 3 i 4  de gener d’11 a 14 i de 17:30 a 20:30 hores. Ho organitza Fòrum Calafell. A l’entrada del centre cívic, a més, hi haurà tallers infantils i una activitat de pintacares.

FER UN COMENTARI