Música a la Vila ens porta “l’home que tot ho bufa” en doble sessió

El dimecres 22 d’agost, dins del cicle Música a la Vila, la plaça del Tívoli acollirà una doble sessió amb Xavi Lozano, l’home que tot ho bufa

0
294

El dimecres 22 d’agost, dins del cicle Música a la Vila, la plaça del Tívoli acollirà una doble sessió amb Xavi Lozano, l’home que tot ho bufa.

Per una banda, a les 19:30 h, en solitari, presentarà l’espectacle Bufa & Sons, una trobada musical amb un personatge entranyable que ens descobrirà el seu univers personal i la seva particular manera de relacionar-se amb els objectes. En un format de conferència-concert en què l’artista estableix un diàleg amb el públic, enginyós i intel·ligent, ple d’ironies verbals i visuals, on l’humor sempre és present. Es tracta d’un concert extravagant, amb unes exquisides composicions musicals, que mostra un viatge inevitablement còmic i didàctic, amb objectes quotidians que habitualment veiem, però que no sempre sentim, per seguir-nos demostrant que la música és allà on decidim trobar-la.

Per una altra banda, a les 22 h, Xavi Lozano actuarà juntament amb el grup Canya d’Or & Brass, un quartet amb ganes de de renovar i ampliar diferents formats d’un món en constant evolució i ebullició com el de la gralla, cosa que l’ha obligat reinventar-se proposant diferents formacions amb què fusionar-se. Canya d’Or & Brass és l’última d’aquestes propostes que barreja gralles amb instruments de metall i un conjunt ampli de percussions, creant un repertori original i poc habitual dins del món graller. Per amanir-ho i completar un espectacle per a tots els sentits, els acompanyarà Xavi Lozano, músic multiinstrumentista experimental.

FER UN COMENTARI