L’Escola de Música Contrapunt obre les inscripcions pel curs 2018-2019

En l'actual curs s'han consolidat les formacions que complementen l'aprenentatge instrumental i en el nou es potenciaran.

0
422

L’Escola de Música Contrapunt obre les inscripcions pel curs 2018-2019 el passat dimarts dia 2 i fins el 13 de maig. Per tal de fer-les efectives s’ha d’accedir a la pàgina web de l’escola www.escolacontrapunt.cat on hi ha el formulari de quota general o quota reduïda segons si l’alumne està empadronat o no a la població on s’imparteixen les classes.

L’escola es caracteritza per apostar per un ensenyament pràctic basat en la participació en els conjunts instrumentals, per aquest motiu l’EM Contrapunt compta amb una orquestra d’iniciació, diversos combos, una big band i una orquestra simfònica. A més, aquest aprenentatge es complementa amb altres assignatures com la sensibilització amb alumnes a partir de 4 anys i fins als 6, la creativitat musical i la música viva. A banda, des de l’escola s’organitzen unes colònies musicals entre els mesos d’abril i maig.

L’oferta d’instruments de l’escola és variada. S’ensenya violí, viola, violoncel, contrabaix, baix elèctric, guitarra, piano, trompeta, trombó, saxo, clarinet, flauta travessera, bateria, gralla i cant. Els alumnes a partir de 7 anys són els que comencen instrument. Per escollir-lo l’escola ha preparat pel proper dimarts 8 de maig una roda d’instruments oberta a tothom a l’escola de Banyeres del Penedès (Av. Verge del Priorat, 41) a partir de dos quarts de 7 de la tarda on els futurs alumnes podran escoltar, tocar i conèixer els
diversos instruments i triar el que més els agradi.

L’EM Contrapunt dóna servei a 8 pobles de la comarca: Banyeres, Sant Jaume dels Domenys, Santa Oliva, Bellvei, Cunit, Calafell, La Múnia i la Joncosa del Montmell.

D’aquesta manera es posa a disposició de més gent un espai per aprendre música sense necessitat de desplaçar-se. L’escola també té una funció social, ja que participa de diversos actes i festes que s’organitzen en aquestes poblacions.

Per a més informació o qualsevol dubte que tingueu us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic escolacontrapunt@gmail.com o trucant al 608.98.72.87.

FER UN COMENTARI