L’Aparador Jove comarcal inicia la Setmana de l’Embarcada

L'entitat ha celebrat el seu desè aniversari el passat 2016, i aquest és un dels actes que permet visualitzar la diversitat folklòrica i intensa activitat de l'agrupació

0
623

Inaugurada la nova exposició a l’Aparador Jove del Consell Comarcal. En aquesta ocasió, l’equipament acull l’Embarcada, l’Agrupació de Cultura Popular del Vendrell. L’entitat ha celebrat el seu desè aniversari el passat 2016, i aquest és un dels actes que permet visualitzar la diversitat folklòrica i intensa activitat de l’agrupació.

A l’aparador jove s’hi pot trobar una mostra de fotografies, vestuari i material divers dels balls de l’Embarcada, que ja està a punt per iniciar, a partir del proper dilluns, i com cada any, la Setmana de l’Embarcada.

L’Embarcada és ja una entitat plenament consolidada, amb 11 seccions, més de 250 balladors i músics que, sumats als socis simpatitzants, arriben als 400 socis en total.

En l’acte d’inauguració hi han assistit membres de l’Embarcada, així com la presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, Eva M. Serramià, i el conseller comarcal de Joventut, Jacob Balaguer, que han volgut destacar la vitalitat i empenta que té l’Embarcada.
L’aparador de l’Oficina Jove del Baix Penedès, situada al carrer Àngel Guimerà i Plaça Pep Jai del Vendrell, és un espai que ofereix el Consell Comarcal del Baix Penedès de forma gratuïta als joves de la comarca, que tenen un perfil artístic, i que durant un mes poden exposar lliurement les seves creacions.

També està oberta les entitats que celebren actes especials o aniversaris, com han fet el drac de foc Borinot, o actualment l’Embarcada.

FER UN COMENTARI