La Giralda i la seva “Llegenda d’Amor” gran protagonista de la VIII Fira Modernista del Penedès

La Fira Modernista dedica la seva VIII edició als indians

0
243
Imatge actual de La Giralda (Font: Aj. de l’Arboç)

La VIII edició de la Fira Modernista del Penedès tindrà en La Giralda el seu principal atractiu patrimonial. S’organitzaran diverses activitats a l’emblemàtic edifici durant aquest cap de setmana del 4 i 5 de maig.

Dissabte 4 de maig, a partir de les 17:15h, La Giralda acollirà un dels actes més esperats de la Fira Modernista; la representació de “La Llegenda d’Amor”; una petita peça teatral a càrrec de l’Elenc Artístic Arbocenc que escenificarà la potser no massa coneguda història sobre el “quí”, el “com”, el “quan” i el “perquè” de l’emblemàtica Giralda de l’Arboç. Es realitzaran dos pases d’aquesta representació; a les 17.15 i  a les 18 h.

El diumenge 5 de maig a les 12 del migdia tindrà lloc la multitudinària visita guiada a La Giralda a càrrec del guia arbocenc Eduard Jané. El seu preu tant de la visita teatralitzada com de la visita guiada serà d’1 euro. per persona.

El dissabte 4 de maig de les 11 a les 13.30 h i el diumenge 5 de maig de les 17 a les 19.30 h, la planta noble de La Giralda restarà oberta a un preu de 3 euros per persona.

Les persones que vagin vestides d’època i els nens fins a 12 anys tindran l’entrada gratuïta en tots els actes que es desenvolupin a La Giralda

Per tots aquells amants del modernisme, i aprofitant que el tema central de la VIII Fira Modernista són els indians, es realitzarà una visita guiada extraordinària al Palau Gener i Batet el dissabte 4 de maig a les 13 h a càrrec del guia arbocenc Eduard Jané.

Ja es pot consultar el programa oficial de la VIII Fira Modernista del Penedès a la plana web de l’Ajuntament de l’Arboç www.arbocenc.cat i als perfils de l’Ajuntament de l’Arboç a les xarxes socials.

La Fira Modernista del Penedès és una iniciativa de la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç.

FER UN COMENTARI