La ContraOrquestra celebra el seu tercer concert a Santa Oliva

Tindrà lloc avui dissabte dia 9 de juny a les 18 hores al local cultural de Santa Oliva

0
540

La «ContraOrquestra», Orquestra Simfònica del Baix Penedès és un projecte nascut el passat mes de novembre. Gestat per l’escola de música Contrapunt s’ha aconseguit reunir un total de 45 músics, entre alumnes i antics alumnes de l’escola i d’altres músics amateurs de la comarca en dos concerts i aquest dissabte 9 de juny celebraran el tercer. Serà al local cultural de Santa Oliva a les 6 de la tarda.
Després de l’èxit i la bona rebuda per part de tothom, en aquest concert es presentarà un programa fresc i modern. La primera part serà de bandes sonores de pel·lícules tan conegudes com Shrek, Pocahontas o Forrest Gump mentre que a la segona part es podran escoltar cançons de pop rock arranjades per orquestra simfònica. En aquesta segona part trobarem temes tan coneguts com «Purple Rain» de Prince, «Feeling good» de A. Newley i L. Bricusse o «Runway Baby» de Bruno Mars. Cançons amb veu solista interpretades per alumnes de cant i col·laboradors de l’escola. Una combinació que en el segon concert fet el passat diumenge 3 de juny a Calafell va agradar molt a tots els oïents i va satisfer a músics i director.
Sota la direcció de Jordi Serrano, professor de trompeta i trombó de l’escola de música Contrapunt i un treball conjunt amb dos altres professors, la ContraOrquestra ja porta uns quants assajos que han donat un gran fruit. El coordinador, Arnau Gómez, s’ha encarregat de gestionar els assajos, contactar amb gent d’arreu de la comarca i buscar l’espai per assajar, el gimnàs de l’escola de primària de Banyeres del Penedès.
La culminació d’aquesta iniciativa va arribar el passat diumenge 25 de febrer a la sala del teatre de la Societat de la Múnia, població on actualment l’escola Contrapunt imparteix classes. El resultat de tota la feina d’aquests mesos s’ha fet amb moltes ganes i il·lusió, veient que finalment aquest projecte ja és una realitat. Des de l’escola de música Contrapunt convidem a tothom a gaudir d’aquest tercer concert que esperem, sigui un pas més del llarg recorregut de la ContraOrquestra.

FER UN COMENTARI