La Bisbal celebra la Diada de Sant Jordi amb un extens programa d’actes

El proper 23 d'abril és un dia important per al municipi

Un any més, la Bisbal celebra la Diada de Sant Jordi. Aquest és el programa d’enguany:

Activitats prèvies a la Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès

Concurs “Llibres x llibres”. Totes les persones que facin ús del servei de préstec de la Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès entre el 9 i el 25 d’abril, entraran en el sorteig d’un llibre infantil, un llibre juvenil i una novel·la.

Taller “Sigues Santa Jordina”. El dimarts 16 d’abril, a les 17:00h, tindrà lloc un taller infantil en el qual, nois i noies, podran fer un punt de llibre en forma de rosa i construir un escut.

Contacontes. El divendres 19 d’abril, a les 18:00h, es farà una edició especial de ‘L’hora del conte’ amb motiu de Sant Jordi.

Presentació del llibre de Sant Jordi

El dissabte 20 d’abril, a les 19:00h, al Centre Municipal de Cultura: presentació del llibre de Sant Jordi d’enguany, “Elèctrica del Panadès. L’empresa bisbalenca que electrificà la comarca”, de Francisco Saumoy Calbet. Es comptarà amb la presència de la Sra. Carme Mansilla, directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

23 d’abril. Diada de Sant Jordi.

A les 11:00h, a la pista (plaça Pau Casals), entrega de premis del concurs literari infantil. Hi haurà inflables per als infants.

A les 14:00h, a la plaça de l’Església, xatonada popular i concurs de pastissos (per a informació i inscripcions, cal adreçar-se al local de l’Associació de dones La Roca Foradada).

Al migdia a la plaça de l’Església i a la tarda al davant del CMC, parada de la Regidoria de Cultura on es podran comprar els llibres de Sant Jordi publicats per l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès al llarg d’aquests anys.

A les 19:00h, a l’Auditori Salbà del CMC, entrega dels premis del Concurs Literari de Sant Jordi. En acabar, monòleg a càrrec de l’humorista Ferran Aixalà.