Gran afluència de públic a la 807 edició de la Fira de Santa Llúcia de l’Arboç

Amb més de 800 anys d’història, la “Fira de Santa Llúcia. Fira de la Punta al Coixí de Catalunya” és una de les més importants de Catalunya

0
330

L’Arboç ha tornat a esdevenir, aquest darrer cap de setmana, la capital catalana de la punta al coixí, en una altra concorreguda edició de la Fira de Santa Llúcia; Fira de la Punta al Coixí de Catalunya.

Especialment concorregudes han estat les múltiples i variades activitats infantils programades com han estat els inflables, els jocs de gran format o la bola de neu, que ha omplert totes les sessions i fins i tot ha hagut de fer passis extra per atendre a tots els nens.

Però, com cada nova edició de la Fira, l’acte més destacat ha estat la Plantada i Exhibició de Puntaires, que aquest any ha arribat a la seva XXIVa edició. El mercat puntaire, amb més de 25 parades especialitzades, i els centenars d’artesanes assistents posicionen la trobada arbocenca com la segona de Catalunya en importància i nombre de participants després de la itinerant Diada de la Puntaire de Catalunya.

En el marc de la XXIVa edició de la Plantada i Exhibició de Puntaires es va celebrar l’esperada vuitena edició del Concurs Nacional de Punta al Coixí de Catalunya. Va ser una edició del concurs atípica i amb dos dels premis deserts, el de “Punta d’Arreu” i el de “Tallar i Afegir”. El quadre final de premiades va  presentar els següents guanyadors: Premi de Punta Geomètrica per la veïna de El Vendrell, Sra. Dolors Casellas, de l’Escola de Puntaires Santa Anna del Vendrell, i el Gran Premi de Blonda Arbocenca per la puntaire de Reus, Sra. Antonia Blanch, de l’Escola de Puntaires de l’Arboç.

Amb un recinte firal de més de 12.000 metres quadrats i més de 800 anys d’història, la “Fira de Santa Llúcia. Fira de la Punta al Coixí de Catalunya” és una de les més importants de Catalunya i l’única fira temàtica dedicada al món de la Punta al Coixí dels països de l’arc mediterrani occidental.

L’Ajuntament de l’Arboç, com a institució organitzadora de La Fira de Santa Llúcia, vol agrair la seva col·laboració desinteressada a totes les entitats i persones que han col·laborat en l’èxit de la Fira.

FER UN COMENTARI