Ferran Aixalà presenta el seu darrer espectacle ‘7 pomes’ a Bellvei

Serà aquest dissabte 14 de juliol, en el marc del 10è aniversari de Bellvei Ràdio

1
784
Imatge de Ferran Aixalà. (Cedida)
Circ Raluy Legacy 728×90

L’any 2008 Bellvei Ràdio estrenava el seu estudi de ràdio i emetia per primer cop. Des de llavors, col·laboradors del municipi i d’arreu de la comarca han fet possible una programació diversa i per a tots els públics, amb informació d’actualitat, debat, literatura, música, contes infantils i molt més.

El proper 14 de juliol, Bellvei Ràdio organitzarà la seva 7a Festa Solidària, a la piscina municipal, a les 21 hores, i ho farà d’una forma molt especial, homenatjant a tots els col·laboradors de l’emissora, presentant el nou logotip de l’emissora i amb un espectacle molt especial de l’actor i guionista Ferran Aixalà.

Ferran Aixalà i les ‘7 pomes’

Aixalà és nascut a Lleida i actualment viu al Penedès. És guionista a El Foraster, membre del grup Pastorets Rock, a la Marató de TV3, i col·laborador en diferents programes de TV3, Catalunya Ràdio i RAC1.

El seu darrer espectacle es diu ‘7 pomes’ i es va presentar fa un mes a Lleida. Aquest dissabte serà la segona vegada que l’interpreta. Segons el mateix Aixalà, “des del principi del temps hi ha hagut moments clau de la història on les pomes han canviat el transcurs de la humanitat: la poma d’Adam i Eva, la poma de la discòrdia a Troia, la poma de Blancaneus, la d’Isaac Newton, la de Guillem Tell, la gran ‘manzana’ de Nova York i la poma d’Apple”. Així doncs, es tracta de set petits monòlegs que fan tot un recorregut al llarg de la història a través d’aquestes pomes que s’han fet famoses.

A més de l’espectacle, els assistents podran gaudir d’un sopar popular (botifarra i mongetes o patates, beguda i postres). Les entrades valen 10 euros i es poden adquirir a l’Ajuntament de Bellvei. Els beneficis de la festa es destinaran a Càrites Bellvei.