El Cabrot Petit s’estrena al Vendrell

Tindrà lloc demà dissabte dia 18 de maig a la Plaça Vella

0
310
Circ Raluy Legacy 728×90

El Drac de Foc del Cabrot està d’enhorabona, ja que han creat un nou element de foc infantil, el Cabrot Petit. Tot i que estarà dins el mateix paraigües del Drac de Foc es gestionarà amb independència, amb sortides i actuacions pròpies, adaptades totes elles al conjunt de nens i nenes de l’entitat. La nova colla infantil està formada per un cap de colla, un cap de Batucada i un cap de Masses i així, amb aquesta nova bèstia de foc, s’ampliarà la magnífica oferta de bèsties del Vendrell.
La presentació i el Bateig del Cabrot Petit tindrà lloc el demà dissabte 18 de maig a la Plaça Vella del Vendrell i que comptarà amb diferents figures del Bestiari infantil com el Ball de Diablons i Víbria del Vendrell, Vibrieta de Tarragona, Farnaqueta
de Cambrils, el Drac Infantil de la Geltrú i el Drac Infantil de Sant Roc.
A les 5 de la tarda es farà la plantada de les bèsties de foc, a les 17.30 hores hi haurà un espectacle infantil amb Pep Callau i els Pepsicolen, a les 18.45 hores xocolatada popular i coca per 1.50 euros, a les 19.15 hores espectacle amb Sergio Benítez i Dayana, a les 20.15 hores parlament de les autoritats i entrega de records, a les 20.45 hores acte del Bateig del Cabrot Petit i a les 21 hores Benedicció del Cabrot Petit. Tot seguit es farà una cercavila de foc i en finalitzar, enceses de lluiment i Castell de Focs des de la Palaça Vella.

FER UN COMENTARI