El Ball de Diables del Vendrell commemora els 40 anys de la seva recuperació

L’entitat ha previst una nodrida agenda de propostes per celebrar aquesta efemèride

0
108

Aquest passat dilluns 4 de març, a la sala Polivalent de l’Escola Municipal de Música Pau Casals, es va donar a conèixer el programa d’actes de commemoració del 40è aniversari de la recuperació del Ball de Diables del Vendrell. L’entitat ha previst una nodrida agenda de propostes per celebrar aquesta efemèride, que compta amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell.

En aquesta presentació també es va donar a conèixer la imatge gràfica que acompanyarà aquests mesos de commemoració: una litografia de l’artista Joan Descals, que és també l’autor de les pintures dels vestits actuals dels membres del Ball de Diables. A banda de cartells i d’altres suports, la imatge commemorativa lluirà en una samarreta que es podrà comprar a les paradetes que l’entitat anirà organitzant en properament.

La regidora de Cultura, Eva M. Serramià, va encetar la presentació destacant “la gran personalitat del foc, i en especial del Ball de Diables, dins de la cultura popular del Vendrell, i que fa que sigui un dels elements més valorats per la gent, com hem pogut saber per diferents enquestes”.

FER UN COMENTARI