Continua el cicle “Música als Jardins” del Museu Pau Casals amb el grup de saxos Kebyart Ensemble

Kebyart Ensemble són els guanyadors del cicle “El Primer Palau 2016”, on també van obtenir els premis especials atorgats per Joventuts Musicals de Catalunya, i el premi Catalunya Ràdio

0
374

Després de l’èxit del primer concert del cicle “Música als Jardins” que va tenir lloc la setmana passada, aquest dissabte continuen els concerts als jardins de la Vil·la Casals, amb el quartet de saxos Kebyart Ensemble com a protagonistes, per segon any consecutiu.

Kebyart Ensemble són els guanyadors del cicle “El Primer Palau 2016”, on també van obtenir els premis especials atorgats per Joventuts Musicals de Catalunya, i el premi Catalunya Ràdio. També han estat guardonats amb el prestigiós “Premi de Música de Cambra Montserrat Alavedra – Premi BBVA de música” i el primer premi en la XIVª edició del Concurs Internacional de Música “Les Corts”. El 2017 es van emportar el segon premi al “Concurs Mirabent i Magrans de Sitges”.

Kebyart Ensemble ha ofert concerts per tota la península i també a l’estranger en països com Alemanya, Rússia, Holanda i Luxemburg. Han estat programats a les temporades del Palau de la Música Catalana, l’Auditori de Barcelona, Fundación Juan March… A més han gravat el seu primer treball discogràfic “Accents” per Columna Música, lloat per la crítica especialitzada. Des de l’any 2018 són un dels grups de l’ECMA (European Chamber Music Academy) on tindran l’oportunitat de treballar amb alguns dels més prestigiosos músics de cambra d’Europa i oferir concerts per diferents capitals europees. També són artistes Selmer i Vandoren des d’abril de 2017.

El concert tindrà lloc aquest dissabte dia 11 d’agost a les 19:30h. als jardins del Museu Pau Casals. L’entrada és lliure i gratuïta i no cal fer reserva prèvia.

Així mateix, la programació d’estiu del Museu Pau Casals continua amb l’activitat Mar de Sons i Vi (visita guiada+ tast de vins amb audició de violoncel) el divendres dia 17 d’agost a les 20h i el tercer concert del cicle “Música als jardins” amb el Conjunt Atria dissabte dia 18 d’agost a les 19:30h.

Per l’activitat Mar de Sons i Vi, les places són limitades i cal fer reserva prèvia.

FER UN COMENTARI